Hemsidan kan se konstig ut i Internet Explorer 9 och äldre; använd en senare version för bättre funktion.


Priser Reiki healing

Helkroppsbehandling (ca en timme): 625 kr

Distansbehandling: 400 kr

Intensivbehandling (Fyra behandlingar på en vecka): 2000 kr

Du kan också köpa ett presentkort till någon du tycker om!


Tidsbokning & information

Redo för förändring?
Anmäl dig till en
Reiki-kurs!

På en helgkurs lär du dig att ge healing till dig själv och nära och kära!

Nästa kurs är 2-3 mars 2024.


Intresseanmälan & information

Reiki för hästar!

Nu erbjuder Vita Tranan även Reiki för hästar.


Reiki för hästar

Reiki healing

Reiki healing i Västerås och Hallstahammar

Reiki healing är en japansk behandlingsmetod för bland annat stressreducering och djupavslappning, och som även lindrar smärta, spänningar och ångest, stärker kroppens egna läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

Reiki healing Vita Tranan

Reiki är friskvård

Reiki healing är godkänd som friskvårdsmetod av Skatteverket - det innebär att behandlingen är avdragsgill för din arbetsgivare om du har friskvård som löneförmån.

Ordet "healing" är mycket laddat och lätt att associera med diverse mirakulösa underverk – något som Reiki inte gör anspråk på – och jag föredrar därför att använda ordet "behandling". Däremot är Reiki ett utmärkt komplement till traditionell vård – något som visats i en rad vetenskapliga studier.

Under Reiki-behandlingen lägger man händerna på vissa punkter på klienten, som ligger påklädd på en behandlingsbänk i en rofylld och behaglig miljö. Beröringen aktiverar och stärker klientens egna livsenergi, immunförsvar och självläkande förmåga. Man kan också behandla en enskild punkt, till exempel en öm armbåge eller knä.

Oftast behandlar man hela kroppen, även om man har problem med till exempel ischias-värk i ett ben; kroppen är ett helhetssystem där olika delar påverkar varandra. En normalbehandling tar omkring en timme.

Vare sig du har problem med värk eller stress, eller bara vill ha en annorlunda spa-behandling, får du en personlig och unik upplevelse i en ombonad och harmonisk miljö. Efter Reiki-behandlingen brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

Jag är utbildad Reiki Master hos, och samarbetar med, Mandy de Jong på Edens Garden.


Medlem i
Logo och länk till Reikiförbundet

Innehar ansvarsförsäkring och F-skattsedel.